Vores historie

Nyhedsarkiv

Vores historie

Nyhedsarkiv

Filter

November 16, 2013

Stærk stævnedag for Kasprzak Dressage

Det har været en succesfuld dag for pigerne fra Kasprzak Dressage til Blue Hors Dressur Festival. Det blev til flere flotte placeringer...
October 20, 2013

Donnperignon gør rent bord!

Donnperignon sætter konkurrenterne til vægs og gør rent bord til Reem Acra FEI World Cup Dressage i Odense - sejr til Kasprzak Dressage for anden dag i træk.
October 19, 2013

Sejr til Donnperignon!

De kom, de red, de sejrede! Lørdag aften tog Donnperignon og Anna Kasprzak sejren hjem i Odense til Reem Acra FEI World Cup Grand Prix.
August 25, 2013

Stærkt EM for Pepe og Anna

Hvis arenaen i Herning havde et tag, så løftede det sig, da Anna Kasprzak og Donnperignon red på banen i dagens kür-finale.
August 23, 2013

Intens spænding i Herning

Igen i dag høster Donnperignon og Anna Kasprzak ros for deres samarbejde og program på banen. Spændingen var på sit højeste i dagens individuelle medaljedyst.
August 22, 2013

Sådan, Pepe!

Opbakningen fra publikum var både synlig og mærkbar, da Donnperignon og Anna Kasprzak i dag red på banen.
August 20, 2013

Donnperignon godkendt til stævnestart

Inden EM for alvor går i gang skal alle heste gennemgå et tjek ved dyrlægen. Tirsdag formiddag har Donnperignon bestået sit tjek...
August 18, 2013

Klar, parat, EM!

EM er lige om hjørnet, og det danske dressurlandshold har været samlet til træningslejr hos Kasprzak Dressage i Haderslev. Både heste og ryttere har brugt samlingen til at skabe ro og fokus, inden det går løs i Herning.
1 10 11 12