Skip to main content
Sport

Sejr til Donnperignon!

By 19. oktober 2013april 7th, 2021No Comments
Tilbage

Skrevet d. 19 oktober, 2013

Sejr til Donnperignon!

De kom, de red, de sejrede! Lørdag aften tog Donnperignon og Anna Kasprzak sejren hjem i Odense til Reem Acra FEI World Cup Grand Prix.

Med solid opbakning fra både familie og publikum viste Donnperignon lørdag aften, hvordan det skal gøres! En samlet score på 76.979 sikrede Anna Kasprzak stående bifald og sejren ved World Cup på hjemmebane.

”Jeg kunne mærke det allerede under opvarmningen – Pepe var med mig. Han arbejdede så målrettet og med stort overskud. Jeg er simpelthen så glad,” lød det fra Anna Kasprzak, da det stod klart, at sejren var i hus.

Publikum kvitterede med stående bifald og vajende Dannebrog, mens der var lykønskninger i en lind strøm til både den glade rytter og den meget stolte familie, der fulgte med fra sidelinjen. Også fra Anna Kasprzaks træner var der stor ros.

”Donnperignon var både powerfuld og kraftfuld, men i kontrol. Han var med hele vejen, og jeg vurderer, det er det bedste, han nogensinde har gået,” siger Andreas Helgstrand.

Det er cirka to år siden, at Donnperignon kom til Kasprzak Dressage.

“Bedst som man tror, at man kender hesten, så finder man pludselig lidt mere i den,” siger Andreas Helgstrand med et stort smil.

I morgen søndag klokken 14:00 går starten til küren, hvor de 15 bedste ryttere fra dagens konkurrence dyster.

”Jeg glæder mig. Musikken tilføjer en ekstra dimension for publikum, og jeg bliver altid i godt humør, når jeg hører min musik,” siger Anna Kasprzak, der i morgen rider kür til musik fra Phil Collins.

Med lørdagens dyst er starten gået på Reem Acra FEI Dressur turneringen 2013/2014.

Leave a Reply