Om os

Stort tak til vores sponsorer

Samarbejdspartnere

Dyrlæge

Haderslev Hestepraksis

 

Haderslev Hestepraksis er vores dyrlæge i det daglige. De lejer sig ind i en for dem særskilt indrettet dyrlægepraksis ved siden af avlsafdelingen og er derfor lige ved hånden, når vi har brug for dyrlægefaglig assistance.

Dyrlæge

Højgaard Hestehospital

 

Jonas Rasmussen er dyrlæge og medejer af Højgård Hestehospital, og når vores heste har brug for større behandlinger, er det ham, der tager sig af dem på hestehospitalet i Morud.

Tandplejer

Equine Denmark

 

Vi har i mange år haft glæde af at have Mai Nicholaisen til at ordne tænder på alle vores heste – en opgave, hun løfter til perfektion.

Altmuligmand og -kvinde

Flexmand Jensen

 

Morten og Trine sørger for alt det praktiske, der gør, at hverdagen kan fungere for os på stutteriet. De får både udendørs og indendørs arealerne til at skinne og sikrer, at vi har de bedste rammer at arbejde med vores heste i.

Hestemassør

Mysir.dk

 

Gitte Andersen Søby er vores osteopat & hestemassør gennem mange år, der med stor ekspertise hjælper os med at gøre vores heste toptunede og smidige.

Smed

Berger’s Smedie

 

Vores faste beslagsmed, der sørger for sko til alle vores heste.

Kommunikation

LWG.dk

 

Louise Wium Gotthardt er journalist og hendes opgave hos os er at holde vores hjemmeside opdateret og besvare henvendelser på mail.