Skip to main content
Avl

Salg af frostsæd fra Blue Hors Future Cup

By 5. maj 2022maj 22nd, 2024No Comments
Tilbage

Skrevet d. 5 maj, 2022

Salg af frostsæd fra Blue Hors Future Cup

Nu er det muligt at købe frostsæd fra Future Cup hos Future Dressage.

Hingsten Future Cup, eller “Futte”, som han blev kaldt til dagligt, blev redet af Anna Kasprzak fra 2005-2012, hvor de sammen skabte mange flotte resultater. Future Cup var Annas læremester gennem årene som Junior og Young Rider, hvor de absolutte højdepunkter for ekvipagen var i 2010, da de vandt DM for Young Rider, samt fik bronze for Young Rider til EM.

Inden Anna overtog tøjlerne på den dengang ni årige hingst, blev Future Cup redet af Andreas Helgstrand, som også markerede sig blandt de bedste med hingsten. Af topresultater kan blandt nævnes, at Future Cup blev disciplinvinder i dressur ved materialprøven på Vilhelmsborg med karakteren 10 for ridelighed. I 2004 fik Future Cup internationale debut ved CHIO Aachen, hvor hingsten blev nr. 3 med Andreas Helgstrand, og fra Future Cups første årgang var tre hopper udtaget til eliteskuet på Vilhelmsborg, hvor alle tre opnåede medalje.

Future Cup var efter Florestan I med Disco-Star som morfar.

Se stamtavle

Sædbestilling skal ske til Trine Bisgaard Kristensen på e-mail: info@futuredressage.com. Ved bestilling skal følgende oplyses: Hoppens navn og registreringsnummer, samt ejers navn og adresse, mail og telefonnummer.

Der fremsendes 3 doser:
Rate kr. 1.000,00 eks. moms, betaling netto kontant efter udlevering.
Rate kr. 2.500,00 eks. moms, pr. drægtighed, betales senest 1. oktober i året hvor sæden er indkøbt.

I tilfælde af spørgsmål er man velkommen til at kontakte Trine på mail.

Frostsæden må ikke videresælges, og videresalg er strafbart, medmindre andet er aftalt i forbindelse med ordreafgivelse. Udgifter til håndtering, fragt og kvælstof påhviler hoppeejer, og afregnes direkte med Ansager Hestehospital.

Der skal fremsendes dyrlægeerklæring på brug af sæd til info@futuredressage.com. Da Future Cup ikke er på hingstelisten, skal hoppeejer selv søge om brug af hingsten. Øvrige oplysningspligter i forbindelse med brug af frost sæd påhviler hoppeejer.

Leave a Reply

Stamtavle

Blue Hors Future Cup

Florestan I

Fidelio

Raute H

Furioso Ii

Laura

Rheingold

Gode

Disco-Lady

Disco-Star

Aneka

Discont

Gazelle

Apart

Diana