Skip to main content
Sport

Nu skal den sidste EM-kvalifikation i hus

Tilbage

Skrevet d. 30. juli, 2021

Nu skal den sidste EM-kvalifikation i hus

Anna er fredag ankommet til CDI3* Herzlake i Tyskland med Rock Star og Fuhur. 

Begge heste skal gå Grand Prix lørdag, mens søndagen står på Grand Prix Special for Fuhur og Grand Prix Kür for Rock Star.

Det er sidstnævnte, som Anna mangler at ride en kvalifikation hjem på, for at Rock Star er kvalificeret til EM, der afholdes i Hagen i september. Det kræver mindst 65 % hos en ikke-dansk O-dommer. På Fuhur har Anna allerede de to krævede kvalifikationer, som blev hentet i begyndelsen af 2020, mens hun på Rock Star hentede den første i Kronberg i juni. Og siden da er det kun gået fremad for ekvipagen.

“Begge heste går rigtig godt for tiden, og Rock Star og jeg er steppet et niveau op siden, vi sidst var afsted i Kronberg, og vi har fået rettet på det, jeg syntes var nødvendigt at rette på. Jeg har været uden træner, fordi Andreas har været til OL, men har i stedet fået undervisning af Thomas Sigtenbjerggaard, der også har hjulpet mig med Pepe. Det har været super fint at få andre øjne på og fokusere på nye ting, vi kan forbedre,” fortæller Anna.

Når hun søndag skal ride Grand Prix Kür på Rock Star, bliver det første gang, at de skal afprøve et nyt kür-program, som er lavet til Rock Star. Premieren på denne kür har efterhånden været længe undervejs.

“Jeg har endnu aldrig redet den kür til et stævne, fordi Rock Star blev skadet, selvom programmet blev lavet i 2019. Så det bliver meget spændende at prøve den her, “ fortæller Anna.

Leave a Reply