Skip to main content
Sport

Klar, parat, EM!

By 18. august 2013april 7th, 2021No Comments
Tilbage

Skrevet d. 18 august, 2013

Klar, parat, EM!

EM er lige om hjørnet, og det danske dressurlandshold har været samlet til træningslejr hos Kasprzak Dressage i Haderslev. Både heste og ryttere har brugt samlingen til at skabe ro og fokus, inden det går løs i Herning.

Knap en uge før det går løs i Herning, har det danske dressurlandshold været samlet hos Kasprzak Dressage i Haderslev. Og huset har stået på den anden ende for at blive klar til besøg.

“Alle har arbejdet hårdt for at blive klar til besøg af de øvrige ryttere på dressurlandsholdet og ikke mindst deres heste,” siger Anna Kasprzak.

De danske ryttere har brugt samlingen til at træne, men også mentalt forberede sig på det kommende EM i Herning.

“Vi rider jo både som hold og individuelt, så det har været rigtig god forberedelse til EM at kunne samles på denne måde,” siger Anna Kasprzak.

Donnperignon, der skal med Anna Kasprzak til Herning, har taget ståhejen med ophøjet ro og arbejdet flittigt forud for EM. Også med gæster i stalden.

“Det er klart, det er specielt at være på hjemmebane, men det ændrer ikke noget i forhold til vores forberedelse. Vi arbejder koncentreret og glæder os til at ride for de mange gæster, der kommer til Herning,” siger Anna Kasprzak.

Under træningslejren kunne det danske dressurlandshold også byde velkommen til en ny hovedsponsor. Sydbank og Dansk Ride Forbund har indgået en treårig samarbejdsaftale, der gør banken til hovedsponsor for seniorlandsholdet i dressur. Med opbakningen fra Sydbank skal det danske dressurlandshold i den kommende tid deltage i blandt andet diverse Nations Cups, VM i 2014, EM i 2015 samt årlige nordiske mesterskaber.

I første omgang venter ECCO FEI European Championships 2013. Den største ridesportsbegivenhed i Danmark nogensinde.

“EM er mindst lige så svært som både OL og et VM, så jeg går ydmygt til opgaven, men både Pepe og jeg rider på banen for at yde vores absolut bedste,” siger Anna Kasprzak.

Leave a Reply