Skip to main content
Sport

Donnperignon godkendt til stævnestart

By 20. august 2013april 7th, 2021No Comments
Tilbage

Skrevet d. 20 august, 2013

Donnperignon godkendt til stævnestart

Inden EM for alvor går i gang skal alle heste gennemgå et tjek ved dyrlægen. Tirsdag formiddag har Donnperignon bestået sit tjek, og ifølge Anna Kasprzak er han helt klar.

”Det er gået godt, og han gennemførte sit tjek i fin stil. Vi har her til morgen været inde at ride på selve dressurbanen, og han lod sig ikke mærke af de nye omgivelser,” fortæller Anna Kasprzak.

Hun tilføjer, at dagens træning forløb lige efter bogen.

”Banen er alle tiders, og jeg synes, det store arbejde, de mange frivillige samt sportens organisationer lægger i denne event, er helt fantastisk,” siger Anna Kasprzak.

Det danske dressurlandshold har to dyrlæger, en beslagsmed samt en fysioterapeut, der kan massere både hest og rytter, med til EM i Herning.

”Det er dejligt, at der bliver støttet op omkring både hestene og rytterne. Stemningen i den danske dressurlejr er god, og vi er glade for al den hjælp og støtte, der er omkring os,” siger Anna Kasprzak.

De danske dressurlandsholdsheste Akeem Foldager, Digby, Donnperignon, Fitou L og Nintendo er alle godkendt til stævnestart. EM i dressur starter med holdkonkurrencens Grand Prix i morgen onsdag.

Leave a Reply