Skip to main content
AvlSport

Future Dressage sætter nyt hold

Tilbage

Skrevet d. 1 november, 2022

Future Dressage sætter nyt hold

Future Dressage har gennem de senere år været igennem en omfattende udvikling, der medfører, at der stilles nye krav til os som virksomhed.

Det glæder os derfor at kunne fortælle, at vi pr. 10. januar 2023 har ansat Tim Wollesen Kejlstrup som teamleder for sportsafdelingen. Tim, der kommer fra en stilling som daglig leder, vil som ny teamleder varetage den daglige drift af stalden og sikre, at det praktiske omkring dagligdagen i stalden fungerer.

Den 19. september 2022 kunne vi byde velkommen til Emma Bruun Christensen, som startede som elev i avlsafdelingen på Future Dressage. I tillæg glæder vi os til, at Caroline Slipsager Aebeloe begynder som elev i sportsafdelingen. Caroline har første dag som elev den 1. februar 2023. Caroline startede som weekendafløser for et år siden, og har i det seneste halve år også hjulpet til i hverdagene.

Sluttelig er det efter fælles aftale besluttet, at samarbejdet med Josefine Hoffmann ophører pr. 31. oktober 2022. Josefine har været ansat som rytter siden 2016, og hun har igennem årene ydet en stor indsats i udviklingen af Future Dressage. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Josefine for et godt samarbejde gennem årene og ønsker hende alt godt fremover.

Leave a Reply