Skip to main content
SportUncategorized

Træningssamling på Future Dressage

By 4. februar 2024marts 5th, 2024No Comments
Tilbage

Skrevet d. 4. februar 2024

Træningssamling på Future Dressage

Denne weekend samledes næsten 30 unge dressurryttere fra de danske landshold for ponyer, juniorer og ungryttere for 19. gang på ECCO Center til den årlige holdtræning uden heste. Lørdag bød vi dem velkommen hos Future Dressage, hvor der blev sat tid af til, at rytterne kunne besvare spørgsmål i arbejdsgrupperne i rytterstuen og opleve en “mini-clinic” med Anna og vores rytter Frederikke i ridehallen.

Udover rytterne deltog også den holdtræner og holdleder for ponyryttere, Lisbet Seierskilde og Lars Svarre Krogsgaard, samt holdet bag junior- og ungrytterne, den nye holdtræner Kenneth Damgaard og holdleder Jeannett Andreasen.

Det primære formål med denne dag er at dele værdifuld viden med de unge ryttere. I arbejdsgrupperne blev de bedt om at reflektere over spørgsmål om hestevelfærd og hestehåndtering. Vi hos Future Dressage delte nogle af vores egne erfaringer med at bruge almindelig sund fornuft til at imødekomme hver hests behov for træning, konkurrenceforberedelse og restitution.

Visionen for denne årlige samling er at holde den grundlæggende og praktisk, samtidig med at de unge ryttere får indsigt i, hvordan man udvikler både heste og ryttere. Derfor fik de også mulighed for at se Anna instruere Frederikke på den talentfulde hoppe, 7-årige Rosie K (efter Revolution/Blue Hors Romanov, opdrætter: Stutteri K v/ Lisbeth og Kristen Krog). Bagefter viste Anna sin træningsproces med sin UVM-guldmedaljevinder Danciero (efter Dancier/Floriscount, opdrætter: ZG Broers & Weber), hvor hun demonstrerede, hvordan de inkorporerer fokus på fremtidige mål i den daglige træning.

Leave a Reply