Tilbage til HesteTilbage til Frostsæd

FOR EMOTION

FOUNDATION – SANDRO HIT – ROCKWELL

Den mørkebrune For Emotion er en imponerende hingst med enestående bevægelse, udtryk og elasticitet.

For Emotions fantastiske kvaliteter blev tydeligt demonstreret allerede under hans sportstest i Münster-Handorf, hvor han opnåede et samlet resultat på 9,08. Året efter forbedrede han sig yderligere med en imponerende samlet score på 9,24, herunder med 10 for trav, 9,5 for ridelighed og 9 for galop.

I 2017 blev For Emotion nr. 2 ved Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 4-års dressurheste med en fremragende karaktersum á 91,6 point, herunder 10 for galop, 9,3 for kapacitet og 9 for både trav og ridelighed.

For Emotions sportslige uddannelse er godt på vej, og i 2023 blev det til et gensyn med konkurrencebanerne, da han med Frederikke Gram Jacobsen i sadlen debuterede i Intermediare IImed placering.

For Emotion er far til de kårede helbrødre, For Kingdom og Fosbury, samt bronzemedalje-hoppen Valencia. For Kingdom rides nu af den spanske OL-rytter Severo Jurado López.

For Emotions far, Foundation, har opnået internationale sejre med tyske Matthias Alexander Rath og er far til en række succesfulde dressurheste og topauktionsheste.

Moren til For Emotion, Samira, vandt Bundechampionatet for 6-års dressurheste og havde efterfølgende en succesfuld karriere op til Prix St. Georges-niveau. Samiras mor, Rapalla, er en helsøster til den kårede hingst Rockland.

Morfaderen, Sandro Hit, vandt Bundechampionatet i 1999 og blev verdensmester for 6-årige dressurheste. Han er en legende inden for avl og har produceret over 190 kårede sønner. Sandro Hit rangerer som nr. 2 på WBFSH’s liste over mest betydningsfulde dressurhingste i verden.

DVH 1272 | HINGST | 2013| SORTBRUN