Skip to main content
AvlSport

Jobopslag: Er du vores nye pedelmedhjælper?

Tilbage

Skrevet 03-07-2024

Jobopslag: Er du vores nye pedelmedhjælper?

Vi søger en dedikeret og ansvarsbevidst pedelmedhjælper til at blive en del af vores team. Så, har du en passion for heste – og nyder du at være initiativtagende og praktisk anlagt i en alsidig hverdag, er denne fuldtidsstilling lige noget for dig!
Arbejdsopgaver

Som pedelmedhjælper vil du få ansvaret for at sikre, at vores inventar, stalde og udstyr holdes i topstand på vores tre lokationer.
Du vil også sørge for at vedligeholde udenomsarealer og folde, ligesom du vil indgå i morgenstalden og tage del i weekend-
vagterne. Derfor er det også en fordel, hvis du har erfaring og lyst til at arbejde med heste.

Dine opgaver indebærer bl.a.:

  • Rengørings- og tavleopgaver (feje spindelvæv ned, vaske vandkopper, barriere, vinduer, etc., rengøre foder-
    rum og biler, m.m.)
  • Alment staldarbejde i forbindelse med morgenstald og weekendvagter
  • Ind- og udlukning af heste på fold
  • Udmugning
  • Ad-hoc opgaver
Dine kvalifikationer

Vi leder efter en, der er i stand til at arbejde selvstændigt, som er initiativtagende og i besiddelse af en god ordenssans, og som sætter en ære i at få faciliteterne til at fremstå skarpt. Samtidig er det en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med heste og ikke er bange for at håndtere dem.

Hos Future Dressage kan vi tilbyde dig et dynamisk arbejdsmiljø med varierende arbejdsopgaver samt muligheden for at arbejde tæt sammen med heste og et engageret team bestående af 13 medarbejdere. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og værdsætter fællesskabet og teamspirit.

Er du klar til at tage fat og sørge for, at vores faciliteter altid viser sig fra deres bedste side? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Stillingen er på fuldtid (37 timer) på arbejdspladsen i Haderslev, hvor du også skal indgå i weekendvagterne.

Send din ansøgning til Tim Wollesen Kejlstrup på e-mail: sport@futuredressage.com. For uddybende spørgsmål kan du ligeledes kontakte Tim på +45 53 66 12 62.

Leave a Reply