Skip to main content
SportUncategorized

Fem sejre og én fødselsdagsfejring

By 6. maj 2024maj 13th, 2024No Comments

Fem sejre og én fødselsdagsfejring!

Det har været en travl, men succesfuld, stævneweekend for vores rytter Frederikke Gram Jacobsen, der har redet med ved både landsstævnet og det internationale stævne ved Aalborg Dressage Event.

I de internationale klasser blev det i sadlen på RGS Finest Alegra til tre ud af tre mulige sejre!

På førstedagen vandt de Nordentoft CDIY Team med 73,039 %, imens de på andendagen vandt Lang & Lang CDIY Individuel med 72.059 %! På sidstedagen, i klassen ECCO CDIY Freestyle, kunne de fejre endnu en sejr med hele 74.367 % – og så tilmed på Frederikkes fødselsdag!

Den søde og yndige RGS Finest Alegra går til dagligt under navnet Ally. Hun er efter Finest – Ampere, og er opdrættet i Norge af Silje Marie Fagertun Kristiansen.

I de nationale klasser, blev det på Foldbergs Dantino til en 3. plads med 69.781 % i torsdagens Fisker Dressage Prix St. George, en sejr i lørdagens WILLAB MA1 med 69.028% – og endnu en sejr i søndagens KRAFFT Prix St. George med 70.439 %.

Foldbergs Dantino, i daglig tale Dan, er efter Dante Weltino – Blue Hors Romanov, og er opdrættet af Familien Foldberg ved Stinna Foldberg. Dan er en særdeles velgående hest, der bevæger sig særdeles smidigt og rummeligt – især i traven, der er i absolut særklasse!

Med sig til landsstævnet, havde Frederikke også medbragt den mørkebrune Rosie K, i daglig tale Rose, der gik sin første klasse, Bones Skalborg MB, om fredagen og sin 2. klasse, Happy Horse Spa og Rehab MB, om lørdagen. Her blev de i begge klasser første uplacerede med flotte 70.128 % og 68.718 %.

Rose er efter Revolution – Blue Hors Romanov og er en danskavlet hoppe fra Stutteri K ved Lisbeth og Kristen Krog.

Stort tillykke Frederikke, Tim og Mathilde – I har været så seje!

Leave a Reply