Skip to main content
Sport

Træningen intensiveres denne vinter

Back

Skrevet d. 30 november, 2021

Træningen intensiveres denne vinter

Anna er klar til at give den gas i sadlen efter sin barsel og skruer nu op for træningsintensiteten.

Det seneste halve års tid har budt på en kombination af ridestævner og barsel, men det ændrer sig nu, hvor Annas yngste, sønnen Eddie, som blev født i marts, begynder i dagpleje. Nu skal både dressur- og styrketræning intensiveres og topformen genfindes henover vinteren.

“Den seneste tid har der været meget træning op til stævner, og derfor ikke været tid til at fordybe sig så meget i dressurtræningen. Og nu har jeg brug for nogle måneder, hvor jeg kan træne i fred og ro herhjemme, hvor jeg også skal have prioriteret en masse styrketræning til mig selv, “ siger Anna, der har givet hestene en pause i en periode, men som nu er klar til at stramme tøjlerne igen.

“Hestene er heldigvis sunde og raske, og de har fået nogle uger med let arbejde. Men forleden dag stod Rock Star og bukkede inde i boksen, så det må betyde, at han er klar til at komme i gang med at arbejde igen. Så de næste måneder skal bruges på en masse træning, og så skal vi måske ud og starte stævner til februar.”

Rock Star er ikke den eneste hest, Anna satser stort på. Foruden Addict De Massa, som fortsat skal have en masse gode stævneoplevelser, så er også Everian, der kom til Future Dressage for præcis et år siden, inde i en rigtig spændende udviklingsfase.

“Everian udvikler sig utroligt godt. Han er lærenem og hamrende sjov at arbejde med, og så har han en fantastisk indstilling og det helt rigtige temperament til mig. Udover det er han også en smuk og udtryksfuld hest, og jeg føler, vi har en særlig forbindelse. Så det bliver rigtig spændende at se, hvad det kan føre til. Han er jo stadig ung og skal have tid og erfaring,” siger Anna.

Josefine Hoffmann har i dette efterår været til DRF’s Unghestechampionat med Alegra og Unna, hvor hun red nogle flotte resultater hjem.

Seksårige Alegra vandt den indledende runde og blev nr. to i finalen, mens Unna på fire år havde en rigtig god første dag og kvalificerede sig til finalen. Her var den Unna dog ramt af træthed efter mange dage væk hjemmefra.

“Den indledende runde var om torsdagen, mens finalen først var søndag, og der var Unna bare træt. Hun er ikke vant til at være med i byen og det kunne ses på hendes præstation, at hun havde været længe væk hjemmefra. Men det var stadig super flot at komme dertil og hun er en af de heste, vi har haft fra føl, og den udvikling, hun har været igennem, håber vi også på at kunne skabe med vores egne avlsprojekter i fremtiden,” siger Anna.

Leave a Reply