Skip to main content
Sport

Jobopslag: Weekendafløsere

By 12. august 2023november 1st, 2023No Comments
Tilbage

Skrevet d. 1. september 2023

Jobopslag: Weekendafløsere til Future Dressage

OBS: Vi søger også en fuldtidsmedarbejder i vores avlsafdeling. Læs mere her.

 

Vi søger nye medarbejdere hos Future Dressage, der kan arbejde fast hver anden weekend. Vi har tre afdelinger – avl, ungheste og sport.

Om stillingen:

Opgaverne vil variere ift. de forskellige afdelinger, men jobbet som weekendafløser består primært i at lukke heste ud på og ind fra fold, staldarbejde inkl. fodring, daglig håndtering af heste samt diverse vedligehold og rengøring af stalden. Vores nye medarbejdere vil også fungere som afløsere i ferieperioder.

Arbejdstiden fordeler sig på fredag eftermiddag samt lørdag og søndag fra 7-16 (inkl. én times frokostpause). 

Om dig:

Du er min. 18 år, har erfaring med heste og staldarbejde og tager gerne fat på nye opgaver. Du er indforstået med, at det at arbejde med heste kræver en god fysik og stor ansvarsbevidsthed. 

Om os:

Vi er et passioneret team, der altid har hestene i fokus, og vi arbejder under ordnede forhold og værner om det gode arbejdsmiljø. Hos Future Dressage har vi altid plads til at have det sjovt, mens vi går på arbejde, og vores nye weekendafløsere vil blive en vigtig del af vores medarbejderteam.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tim Wollesen Kejlstrup på +45 53 66 12 62 eller sport@futuredressage.com. Arbejdspladsen er i Haderslev og du skal bo i overskuelig afstand hertil.

Sådan søger du:

Fortæl lidt om dig selv og din erfaring med heste i en ansøgning, som skal sendes til sport@futuredressage.com

Vil du være en del af Future Dressage? Så søg stillingen som en af vores nye weekendafløsere.

Leave a Reply