Skip to main content
Avl

Jobopslag: Medarbejder på fuldtid søges til avlsafdelingen

By 30. oktober 2023november 1st, 2023No Comments
Tilbage

Skrevet d. 1. november 2023

Jobopslag: Fuldtidsmedarbejder
søges til avlsafdelingen

OBS: Vi søger også weekendafløsere til vores tre ejendomme. Læs mere her.

 

Vi søger en ny medarbejder hos Future Dressage, der er interesseret i at blive en vigtig del af vores avlsafdeling.

Om stillingen:

Opgaverne som medarbejder i avlsafdelingen vil variere ift. sæsonen, da hestene går på græs i sommerperioden. De primære opgaver vil være at lukke heste ud på og ind fra fold, staldarbejde inkl. fodring, daglig håndtering af heste samt diverse vedligehold og rengøring af stalden. 

Den nye medarbejder vil også tage del i at håndtere føl, plage og hopper i forbindelse med kåringer og lignende. Man vil desuden få faste weekendvagter (pt. hver fjerde weekend).

Stillingen er på fuldtid, dvs. 37 timer, og arbejdspladsen ligger i 6100 Haderslev. Opstart hurtigst muligt.

Om dig:

Du er min. 18 år, har erfaring med heste og staldarbejde og tager gerne fat på nye opgaver. Du er indforstået med, at det at arbejde med heste kræver en god fysik og stor ansvarsbevidsthed. Du har lyst til at arbejde med avlshopper og deres føl samt plage, og har du erfaring og kendskab til at arbejde med avlsheste er det kun en fordel.

Om os:

Vi er et passioneret team, der altid har hestene i fokus, og vi tilbyder gode arbejdsforhold og værner om det gode arbejdsmiljø. Hos Future Dressage har vi altid plads til at have det sjovt, mens vi går på arbejde, og vores nye medarbejder vil blive en vigtig del af vores team.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Bonefeld Thomasen på +45 22 11 81 88 eller breeding@futuredressage.com

Sådan søger du:

Fortæl lidt om dig selv og din erfaring med heste i en ansøgning, som skal sendes til breeding@futuredressage.com

Leave a Reply