Tilbage til HesteTilbage til Frostsæd

DANCIERO

DANCIER – FLORISCOUNT – RASCALINO

Danciero kom til Future Dressage i foråret 2022 og er virkelig one of a kind!

Med hans blide personlighed og hans store arbejdsvilje, er han en topdressurhest! Selvom han stadig er ung, har han, med sin imponerende resultatliste, allerede bevist, at han er kandidat til en fremtid på de helt store baner.

Allerede i 2018 blev han belønnet med titlen som fløjhingst i Westfalen. Sidenhen er han blevet kåret som tredobbelt vinder af Hannoveranerchampionatet og har opnået sølv ved Bundeschampionatet. I 2021 opnåede Danciero karaktererne 10 for kapacitet, 9,5 for sin imponerende, energiske, op-ad-bakkegående galop, 9,6 for sin elastiske trav, 9,5 for ridelighed, 9,4 for en særdeles rummelige og taktfaste skridt og et samlet resultat på imponerende 9,66 ved UVM for 5-års dressurheste, hvilket udløste en velfortjent medalje af sølv.

I 2022 overtog Anna Kasprzak tøjlerne på Danciero. De har sammen vundet Dansk Ride Forbunds dressurchampionat for 6- og 7-års ungheste. Ved 6-års finalen i unghestechampionatet i 2022 opnåede de karaktererne 10 for kapacitet, 9,5 for galop, 9,5 for ridelighed og 9,4 for skridt.

I 2023 deltog de i 7-års klassen ved UVM, hvor det blev til en formidabel guldmedalje med en enestående samlet score på 9.33 point!

Som avlshingst videregiver Danciero sine fremragende egenskaber til sine afkom, der imponerer med deres enestående bevægelse og eftertragtede kvaliteter, hvilket gør dem yderst eftertragtede hos køberne. Han har flere gange haft afkom på auktioner, som har opnået toppris.

Dancieros første afkomsårgange har vist sig at være af enestående kvalitet med det ene imponerende resultat efter det andet. I november 2023 præsenterede han sin første årgang af hingste til kåring i Tyskland, og det blev en bemærkelsesværdig debut. Hans tyskfødte søn, Dolce Amaro PS, blev tildelt fløjpladsen, hvilket understreger at Danciero, allerede nu, er på vej til at efterlade et varigt indtryk i avlsverdenen.

DVH 1331 | 2016 | SORT

På fadersiden har Danciero hingsten Dancier, der, som ung, blev udnævnt som fløjhingst ved hannoveranerhingstekåringen i 2004 og opnåede en betydelig succes op til Prix St. Georges-niveau. I 2006 blev han anerkendt som den bedste hingst af sin årgang, hvilket indbragte ham Freiherr von Stenglin-prisen og Burchard Müller-prisen. Han markerede sig tidligt i sin karriere med en 2. plads ved hannoveranerchampionatet og en 3. plads ved Bundeschampionatet for 4-års dressurheste.

Dancier er far til mere end 40 kårede sønner, herunder den dyreste solgte ved P.S.I.-auktionen, en finalist ved de prestigefyldte Nürnberger Burg Pokal-og Louisdor Preis-turneringer, samt britiske Susan Papes succesfulde Grand Prix-hest, Harmony’s Don Nobless. Blandt hans afkom, er også amerikanske Lauren Knapps internationale Grand Prix-hest, den statspræmierede fløjhoppe Dakota.

Dancieros mor, Floris, gjorde sig bemærket i unghesteklasserne med flotte placeringer, imens hendes far, Floriscount, også imponerede ved at vinde sin materialeprøve. Denne sejr kvalificerede ham direkte til Bundeschampionatet, og i 2014 opnåede han en 2.plads i Nürnberger Burg-Pokal-finalen. Senere opnåede Floriscount succes i Grand Prix. Floriscount har mere end 25 kårede sønner ogyderligere 30 døtre og sønner, der har konkurreret i svær dressur op til Grand Prix-niveau.

I tredje generation, har Danciero Rotspon-sønnen Rascalino. Rascalino er far til bl.a. Emma Kanervas Grand Prix-vindende Riverdanceog den succesfulde Rien ne va Plus 41.