Tilbage

Avlshoppe

La Brinka

Født: 2011
Ejerskab: Future Dressage
Kåring: RDH

Mor til Belissima (2019). La Boné F (2021) og Dynamic Future (2022). Venter føl efter Revolution i 2023.

Stabil avlshoppe ifolet med Revolution sælges

La Brinka er ifolet med Revolution med termin 11.04.23. Hun er en nem og kærlig hoppe uden nogen form for staldunoder. Hun er nem at håndtere og er en utrolig sød og omgængelig hest. Hos Future Dressage har hun fået tre føl, hvor hun har klaret alle folinger selv lige efter bogen. Hun er en fantastisk mor, som præger sine føl godt. Hun har alle år været meget nem at ifole og er hun ifolet på første inseminering i følbrunsten.

Faren til La Brinkas kommende føl, Revolution (Helgstrand Dressage), blev som otteårig i 2021 kåret som elitehingst i Dansk Varmblod. Han er blandt andet sølvvinder ved UVM i 2019, vinder af DRF’s dressurchampionat for 5-års i 2018 og ikke mindst verdensmester ved UVM for 5-års i 2018. En topklassehingst, der videregiver sine gode egenskaber på bedste vis, og som er far til mange succesfulde og lovende afkom i ind- og udland.

La Brinkas far, Björsells Briar, var i mange år svenske Jan Brinks tophest. Sammen deltog de ved flere OL, VM, EM og i World Cup-finaler.

La Brinka er født i Norge, hvor hun gik fløj som toårs. Som treårs gik hun stationsafprøvning og blev kåret i RDH med blandt andet 9 i temperament.

La Brinka har fået tre afkom hos Future Dressage, der kan betegnes som harmoniske føl af god type med tre gode gangarter og taktfaste bevægelser over middel.

Alt i alt en super nem og stabil avlshoppe, der passer perfekt til avleren, der selv ønsker avle sine fremtidige heste.

Sælges udelukkende pga. generationsskifte i avlen.

Pris: 50.000 DKK ex moms

Se stamtavleTil salg

Sport

Heste

Vores dressurheste er omdrejningspunktet for Future Dressage. En dressurhest er en atlet på lige fod med rytteren, og vi gør alt for, at holde vores heste glade og motiverede.

Lær vores heste at kende her.